Sokszor észre se vesszük, hogy baj van a kapcsolatunkkal, nem látjuk a figyelmeztető jeleket. Akkor eszmélünk, amikor már késő és eltávolodtunk egymástól. Ha felismerjük a jeleket, még van időnk változtatni!

Nem megy az elfogadás

Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái, de egy igaz társ ezekkel együtt képes elfogadni, szeretni.

Ha azonban folyton csak kritizál, ítélkezik feletedd, jó ha tudod, hogy olyan emberrel élsz együtt, aki rombolja az önbecsülésedet. Minél tovább maradsz mellett, annál nagyobb károkat szenved a lelki egészséged, és annál nehezebb lesz változtatnod a helyzeteden. Természetesen ez fordítva is igaz, ha a társadban van olyan, ami zavar és ezt örökké szóvá is teszed, gondolkodj el azon, vajon megfelelő emberrel élsz-e együtt. El tudod-e őszintén fogadni őt olyannak, amilyen, anélkül, hogy meg akarnád változtatni?

Nincs közös jövő

Megrekedt a kapcsolat és nincs előrelépés. Lehet, hogy te már megállapodnál, esetleg gyereket is vállalnál, de a párod még Föld körüli utazásokat tervez, és hatalmas bulikat szervez? Vágyaitok és terveitek gyakorlatilag köszönőviszonyban sincsenek egymással. Ha úgy érzed, hogy te már szeretnél előbbre lépni a kapcsolatotokban, érdemes leülni, és megbeszélni. Tisztázni kell a helyzetet, nem pedig hibáztatni egymást, hiszen arról senki sem tehet, ha a másik nem a mi álmainkat akarja megvalósítani. Lehet, hogy nem az Igazi számodra, nem érdemes hát egymás idejét húzni.

Megszűnt a bizalom

Lehet, hogy a párod okot adott arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben, de ez még nem indok ahhoz, hogy folyton a telefonját csekkold, ha kiteszi a lábát a lakásból. Ha csakugyan nem bízol meg a partneredben, mindkettőtök számára az a legjobb megoldás, ha elköszöntök egymástól. A bizalmat nagyon-nagyon nehéz helyreállítani egy kapcsolatban.

A kérdés, hogy csupán hullámvölgybe érkezett a kapcsolatotok vagy végérvényesen megromlott. Ha él még köztetek a szerelem és a tisztelet, ha motiváltak vagytok a kapcsolatotok javításán, érdemes esélyt adni a megmentésének.

Szerző: bb

Forrás:

http://kapcsolatsuli.blog.hu/

http://tarskeresoakademia.blog.hu/

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/emberi-kapcsolatok-1.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/emberi-kapcsolatok-1-150x150.jpgNews CityÉletmódegészséges párkapcsolat,párkapcsolat,szerelmi kapcsolatok,tökéletes párkapcsolatSokszor észre se vesszük, hogy baj van a kapcsolatunkkal, nem látjuk a figyelmeztető jeleket. Akkor eszmélünk, amikor már késő és eltávolodtunk egymástól. Ha felismerjük a jeleket, még van időnk változtatni! Nem megy az elfogadás Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái, de egy igaz társ ezekkel együtt képes elfogadni, szeretni. Ha azonban folyton csak kritizál,...