A még május közepén eltűnt kisgép Puerto Ricóban szállt fel és egy cégvezető és annak családja utazott rajta.

Nathan Ulrich, egy 52 éves üzletember, felesége és két gyereke ült azon a kisrepülőgépen, amelynek a Bermuda-háromszögben veszett nyoma még május közepén. A repülő 8 ezer méteres magasságban haladt, amikor megszűnt vele a rádiókapcsolat. Ulrich volt felesége, Rae Dawn Chong színésznő a Twitteren kommentálta az esetet.

Az utóbbi 100 évben több mint ezren haltak meg a Bermuda-háromszögben. A karibi térségben lévő területen ma is évente mintegy húsz hajó és négy repülőgép tűnik el. Bár több verzió létezik, ami megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. Valójában senki sem tudja bizonyítani, mi az igazság, mitől tűnnek el a járművek a Bermuda-háromszögben.

Az Ördög-háromszögének is nevezett térség az Atlanti-óceánon található, Puerto Rico, a Bermuda-szigetcsoport és Miami partjai között. Már 500 évvel ezelőtt is dokumentáltak furcsa eseteket. Kolombusz Kristóf 1492-ben naplójában lejegyzettek szerint egy ilyennek volt szemtanúja. Leírása szerint megbolondultak az iránytűk, különös fényeket és ismeretlen repülő tárgyakat látott.

Vannak, akik szerint misztikus erők irányítják ezt a térséget, egyesek pedig úgy vélik, hogy egy fekete lyuk található ott, amelyben az arra utazók egy másik dimenzióba kerülve örökre eltűnnek. Olyanok is akadnak, akik földönkívüliek tevékenységének tudják be a történéseket, szerintük ők tüntetik el az ott hajózókat vagy repülőket.

A szakemberek racionális magyarázatokkal próbálják megfejteni a titkot, szerintük időjárási és természeti jelenségekkel vannak összefüggésben az eltűnések. A hirtelen kialakuló, hatalmas viharok okozta hullámok és széllökések, a Golf-áramlat, valamint a térség alatt húzódó mágneses vonal okozhatja a baleseteket.

Van olyan kutató is, aki azt állítja, hogy a térségben különleges infrahangok teszik lehetetlenné a járművek tájékozódását, sőt az emberi szervezetre akár végzetes hatással is lehetnek.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/

 

 

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/bermuda-háromszög-2.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/bermuda-háromszög-2-150x150.jpgNews CityNagyvilágBermuda háromszög,Bermuda rejtély,eltűnt kisrepülőgép,eltűnt repülőgép,Golf-áramlatA még május közepén eltűnt kisgép Puerto Ricóban szállt fel és egy cégvezető és annak családja utazott rajta. Nathan Ulrich, egy 52 éves üzletember, felesége és két gyereke ült azon a kisrepülőgépen, amelynek a Bermuda-háromszögben veszett nyoma még május közepén. A repülő 8 ezer méteres magasságban haladt, amikor megszűnt vele...