Vélhetően terrortámadás történt Ariana Grande hétfői, Manchesterben megrendezésre került giga koncertje után. A szemtanúk szerint, az utolsó szám után a normál háttérzajnál erősebb hangokra lettek figyelmesek. Anglia gyászol. Az áldozatok között sok a gyerek és tini.

Rengeteg a sérült és az előzetes hírek szerint, már több, mint 20 halálos áldozata van a tegnapi bomba merényletnek Angliában. Az eset Grande koncertjének legvégén következett be, a pánik nagyon hamar kitört. A TMZ értesülései szerint a popsztár átmenetileg lemondta Londonba tervezett koncertjét, teljesen összeomlott, sokkos állapotba került.

A rendőrségi vizsgálatok szerint a robbantás a Manchester Arena bejáratánál történt, miután már felkapcsolták a fényeket és tömeg megkezdte a távozást.

Az emberek próbáltak egymásnak segíteni, de a káosz hamar kitört. A hírek szerint az elkövető is az áldozatok között van.

Szerző: Kovács Eni

forrás: Telegraph, 444.hu, Independent

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/manchester_ariana_grande-1-1024x614-1024x614.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/manchester_ariana_grande-1-1024x614-150x150.jpgNews CityNagyvilágAriana Grande koncert,halálos áldozatok a koncerten,Manchester Arena,pánik a koncerten,robbantás,terrorVélhetően terrortámadás történt Ariana Grande hétfői, Manchesterben megrendezésre került giga koncertje után. A szemtanúk szerint, az utolsó szám után a normál háttérzajnál erősebb hangokra lettek figyelmesek. Anglia gyászol. Az áldozatok között sok a gyerek és tini. Rengeteg a sérült és az előzetes hírek szerint, már több, mint 20 halálos áldozata van...