A női fehérnemű az a ruhadarab, ami biztosan felkelti mindkét nem érdeklődését. Mi játszik szerepet egy nőnél és vajon mit kedvelnek a férfiak? Kényelem kontra kacérság. Körbejártuk a témát.

Hitek és tévhitek a tangáról

Bár a trendek egy jó ideje azt hirdetik, hogy kiveszőben van a tanga, úgy tűnik a férfiak számára leverhetetlen az előnyben részesített fehérnemű-toplista éléről. Az interneten közben egyre több cikk jelenik meg arról, hogy a falatnyi kis bugyi viselése milyen veszélyekkel jár. Egészségtelennek kiáltották ki, hiszen egyáltalán nem véd a durva külső ruházattól, sőt elősegíti a fertőzések kialakulását. Persze vannak kontra érvek is, miszerint nem a méretében, hanem sokkal inkább az anyagában kell keresni az okokat.

A csöppet sem csöpp kacérság

Továbbra is hódít a francia fazon, amely, szerencsére mind a két nemnél. A férfiak szerint önbizalmat ad viselőjének, ami vonzóvá teszi őt. A nők pedig a komfortos viseletet kedvelik benne. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ez a fazon ellátja a női bugyik elsődleges feladatát és megfelelően melegít.

Ilyen lett az idei divat

A 2017-es év azonban nem feltétlenül a kényelmi szempontokat vette figyelembe: idén a vibráló színek, a szexi pántok és a csipke kapott főszerepet.

Tombol a narancs, a türkiz, a meggypiros és az élénkzöld. Újítás a színes neccharisnyák és a harisnyatartóval kombinált combfix. Egyértelműen a feltűnő, de nem túl kacér lett a menő: a magasított oldalpántokkal, francia vonalvezetéssel megálmodott bugyik már nem is emlékeztetnek a tanga-divatra. Ezek a formák csodás alakot varázsolnak viselőiknek. De idén reflektorfénybe került a csipke is – a férfiak legnagyobb örömére.

Mi alapján válasszunk akkor fehérneműt?

A legfőbb szempont, hogy jól érezzük magunkat benne, figyelembe véve az anyagát, a méretét és a formáját. Ne felejtsük persze el az alapvető funkciókat sem: egy jó szabású fehérnemű körülöleli a testet, véd a széltől, így segít megakadályozni a felfázást. De egy-két darab erejéig nyugodtan elcsábulhatunk a szexisebb darabok iránt.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.life.hu/

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/fehérnemű-2.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/fehérnemű-2-150x150.jpgNews CityBelföldezt hordják a nők,fehérnemű,fehérnemű divat,szexi fehérneműA női fehérnemű az a ruhadarab, ami biztosan felkelti mindkét nem érdeklődését. Mi játszik szerepet egy nőnél és vajon mit kedvelnek a férfiak? Kényelem kontra kacérság. Körbejártuk a témát. Hitek és tévhitek a tangáról Bár a trendek egy jó ideje azt hirdetik, hogy kiveszőben van a tanga, úgy tűnik a...