Ahogy közeledik a nyár, sokan aggódni kezdenek az alakjuk és esetleges súlyfeleslegük miatt. Pedig van megoldás ezekre a gondokra: az Idealbody Turbó Diéta fehérje turmixporaival néhány hónap alatt tökéletes formába lendülhetünk. Azonban nem csak alkalmanként, hanem kúraszerűen is élvezhetjük a Turbó Diéta előnyeit. A termékről Handl Tamara kereskedelmi vezetővel beszélgettünk.

Lassan itt a nyár, egyre többen aggódnak az alakjuk miatt. Az Idealbody milyen fogyókúrás készítményekkel tud a hölgyek és az urak segítségére lenni ebben?

A cégünknél alapelv, hogy a súlycsökkentésre való törekvés nem mehet az egészség rovására, ezért csak olyan módszereket és termékeket ajánljuk a fogyni vágyók figyelmébe, amelyek megfelelnek ennek a kritériumnak. A diéta során fontosnak tartjuk a rendszeres étkezések kialakítását, melyek során kiemelt szerepet kell kapjon a megemelt fehérjebevitel. Egyrészt, mert ez laktató hatású, ezáltal javítja a kitartásunkat a diétában, másrészt pedig táplálja és védi az izmainkat és támogatja az anyagcserénk aktivitását.

A piac sokféle fogyasztószert ajánl erre a gondra, de miben más, miben jobb az Idealbody terméke a többi készítménynél?

A Turbó Diéta fehérje turmixporok 2004 óta kaphatóak Magyarországon, elsőként népszerűsítve hazánkban a fehérjediéta előnyeit. A Turbó Diéta turmixpor kimondottan diétázáshoz készült. A piacon máig egyedülálló módon, komplex, gazdag összetételénél fogva alkalmas arra, hogy akár a napi összes étkezést helyettesítsük vele. Ideális mennyiségben tartalmaz jó minőségű és teljes értékű fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat és 22 féle vitamint, ásványi anyagot.

Felhasználnak-e tudományosan bizonyított eredményeket is a készítményekhez?

A Turbó Diéta turmixpor összetételének kialakítása egy csokor szakember munkájának eredménye, a módszer megalkotásában orvosok, táplálkozástudományi szakemberek, valamint cégünk tulajdonosa is részt vettek. Az Európai Unió 2006 óta hivatalosan is elismeri és támogatja az olyan fehérjedús diétákat, mint amilyen a Turbó Diéta® is. 2013-ban a Népegészségügyi Konferencia egy Szakmai Díjjal is elismerte eredményeinket.

2_TD_por_pohár_nyomdai
fotó: www.turbodieta.hu

Kell-e, és ha igen, mire kell figyelni a készítmények fogyasztása során?

Turbó diétázás során néhány dologra érdemes odafigyelni: a hektikus étkezési szokásainkat érdemes egy picit átalakítani, és rendszert vinni az életünkbe. Ez a Turbó Diéta turmixszal nagyon egyszerűen megvalósítható. A 30 napos programnál az étkezéssel kombinált szakaszokban fontos odafigyelni a minőségi tápanyagbevitelre, és eleinte érdemes a kalóriaszámolással is foglalkozni. A fogyni vágyók gyakran túl keveset esznek a diéta alatt, abban bízva, hogy akkor még többet fogynak, ám éppen ellentétes hatást érnek el vele, hiszen ez esetben az alapanyagcseréjük lelassul, és a szervezetük tartalékolni kezd. Ha elakadunk a diétában, ne féljünk kérdezni! Minden ember más és más, és néha nagyon pici változtatással sokkal eredményesebbek lehetünk a diétában és később a súlymegtartásban is. A Turbó Diéta Központ munkatársaitól bátran lehet kérdezni!

Kúraszerűen érdemes fogyasztani a készítményeket, vagy van olyan is, amelyet hosszú távon is érdemes használni?

Súlyfeleslegtől függ, hogy kinek milyen időtartalmú diétára van szüksége: 10-15 kiló leadásához pl. 3-4 hónappal kell számoljunk. Ez idő alatt, ha valaki egy nagyon picit beleássa magát a témába, rengeteget lehet tanulni a helyes táplálkozásról, és ki lehet alakítani új szokásokat is, amelyek az álomalak elérése után az életünk részét képezik majd, és segítenek az elért súly megtartásában. Vannak olyan diétázóink is, akik életvitelszerűen alkalmazzák a Turbó Diéta turmixporokat, például rohanós napokon magukkal viszik és a gyorsétel helyett inkább isznak egy olyan turmixot, amiről tudják, hogy rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz. Van, aki rendszeresen vagy alkalmanként, például vacsora helyett fogyasztja az alakja megőrzése érdekében, vagy egy-egy kilengés után tartanak egy-egy Turbó Diéta napot.

(x)

 

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/turbo3v.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/turbo3v-150x150.jpgNews CityÉletmódRiportdiétás fehérje,diétás italpor,könnyű diéta,tökéletes alak,Turbó DiétaAhogy közeledik a nyár, sokan aggódni kezdenek az alakjuk és esetleges súlyfeleslegük miatt. Pedig van megoldás ezekre a gondokra: az Idealbody Turbó Diéta fehérje turmixporaival néhány hónap alatt tökéletes formába lendülhetünk. Azonban nem csak alkalmanként, hanem kúraszerűen is élvezhetjük a Turbó Diéta előnyeit. A termékről Handl Tamara kereskedelmi vezetővel...