Néhány hete igencsak felbolydult Hujber Feri Facebook-oldala, amelyen már akkor is jócskán mozgolódtak a rajongók, mikor még csak a fura, értelmetlen posztjait kezdte közzétenni. Aztán amikor a Mokkában nem kicsit botrányosra sikerült a szereplése, valósággal elszabadultak a kommentek és a találgatások.

„Valami nagy baj van vele vagy valamit szed” – ezek a vélemények vitték a prímet a neten. Később viszont átvették az előnyt azok, akik miszerint Feri valójában egy színész-zseni. Náray Tamás hosszú posztban fakadt ki a saját oldalán, szépen kiosztva mindenkit Hujber produkciója kapcsán. A kormanyzoo blog szerint az történt, hogy az egész ország számára ismertté tette barátja, Alföldi Róbert új darabját, a Passio XXI.-t és annak főszereplőit.

A közelmúltban Brad Pitt is művelt olyan dolgokat, amik nem feltétlenül illenek egy decens negyvenes filmsztárhoz. Hetekig sapkában pácolta a fejét, tetováltatott, a legjobb barátai a szél a nap és a víz lettek. Többek szerint akkor minden jel arra mutatott, hogy Brad Pitt identitászavarral küzdött és kicsit ki is volt készülve. Míg a sapka és a tetoválás lehetett átmeneti elmezavar is, a Nationalledger szerint az a sok hülyeség, amit az NBC-nek adott interjújában nyilatkozott, már súlyosabb problémákra utalt.

Az sem volt túl távol, amikor egy hajdan tehetséges és profi lantművész, Benkő Dániel feleséget keresett. Nagyon sokan gondolták akkor, hogy a sztár vagy becsavarodott, vagy csak kiválóan játszotta meg a félnótást. Meztelenül futkosott a kamerák előtt, versenyt szellentett a lovakkal, jobban böfögött, mint egy mangalica. Hülyébbnél hülyébb szövegeit hintette szét a műsorokban, zavarba hozva az edzett műsorvezetőket is. Az egész műsor olyan volt, mintha a függöny mögül véletlenül meglátnánk egy gusztustalan eseményt. Az egész sorozat úszott az ízléstelenségben, amit megkoronázott az a „zseniális” ötlet, hogy a nők spermának öltözve siettek egymást legázolva belecsapni a petesejtbe.

Szerző: Sarnyai Tibor

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/03/hujber-ferenc.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/03/hujber-ferenc-150x150.jpgNews CitySzínesBenkő Dániel,Brad Pitt,celebek,Hujber Ferenc,megőrült hírességekNéhány hete igencsak felbolydult Hujber Feri Facebook-oldala, amelyen már akkor is jócskán mozgolódtak a rajongók, mikor még csak a fura, értelmetlen posztjait kezdte közzétenni. Aztán amikor a Mokkában nem kicsit botrányosra sikerült a szereplése, valósággal elszabadultak a kommentek és a találgatások. „Valami nagy baj van vele vagy valamit szed”...