Vannak, akik hosszú hetekig, hónapokig készülnek arra, hogy azon a bizonyos nagy napon minden tökéletes legyen. Aztán elered az eső, rossz a zenekar, kevés az étel. De mi van, ha a rendőrség vet véget a bulinak?

2011-ben a sajtó hetekig az egyik legjobban kereső celeb, Kim Kardashian esküvőjétől volt hangos. A középső Kardashian lány nagy napja inkább egy tündérmesére hasonlított. Egy kínos incidensre ugyanis csak később derült fény: a mulatozásnak rendőrök vetettek véget, pontban éjfélkor. Az egyik vendég beszámolója szerint a szomszédok panaszára vonultak ki az egyenruhások, akik szerint túl nagy volt a hangerő. Az esküvőn DJ Cassidy szolgáltatta a zenét, úgy tűnik nem éppen körültekintően. Bár Kim jól kezelte a rendőrök megjelenését, nővére Khloe kiborult tőle és jelenetet is rendezett.

Ugyanabban az évben a média találgatta Charlene Wittstock könnyeinek hátterét, miután kiderült Albert monacói herceggel kötött esküvője elől legalább háromszor próbált megszökni. Az újságok szerint azért szervezték végül az eseményt ennyire fényűzőre és hívtak meg hírességeket, hogy a közvélemény még véletlenül se a közjátékkal foglalkozzon. Mint például Albert herceg eltitkolt gyerekeivel. Így nem csoda, ha a találgatások arról szóltak, milyen egyezség köttetett végül a hercegi pár között a ceremóniát megelőzően.

De nem kell messzire menni egy kellemetlen közjátékért. Hazánk egyik legnagyobb sajtóérdeklődésre szert tett esküvőjén ellopott telefonok miatt állt a bál. A miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek a menyegzőjén ismeretlenek két okostelefont lovasítottak meg, amelyeken a lánybúcsún készült képek voltak.

Egy kínos incidensnél már csak az rosszabb, ha lemaradunk róla. Ez történt Gálvölgyi Jánossal is, akinek saját lánya esküvőjét kellett kihagynia. A Kossuth-díjas színész egészségügyi gondjai miatt maradt le a nagy napról és hiányzik Dorka lánya fotóiról, akit édesanyja kísért végül az oltárhoz és édesapja távollétében mondta ki a boldogító igen.

Szerző: bb

Forrás:

http://starity.hu/magazin/

http://www.borsonline.hu/

http://24.hu/kozelet/

http://www.boon.hu/

 

 

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/03/botrányos-sztáresküvő-1.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/03/botrányos-sztáresküvő-1-150x150.jpgNews CitySzínesbotrányos esküvő,esküvői bakik,rosszul sikerült esküvő,sztáresküvő,sztárok botrányos esküvőjeVannak, akik hosszú hetekig, hónapokig készülnek arra, hogy azon a bizonyos nagy napon minden tökéletes legyen. Aztán elered az eső, rossz a zenekar, kevés az étel. De mi van, ha a rendőrség vet véget a bulinak? 2011-ben a sajtó hetekig az egyik legjobban kereső celeb, Kim Kardashian esküvőjétől volt...