Már a 2016. év vége is erősre sikeredett a mozikban: a Doctor Strange, a Kaliforniai álom és a Zsivány Egyes és úgy tűnik, hogy a folytatás is ígéretesnek bizonyul, nagy durranásokra számíthatunk.

2017-ben megnézhetjük Natalie Portmant, mint Jackie Kennedy, bekkkanthatunk Jennifer Lawrence-szel egy űrállomásra, megtudhatjuk 21 év után mi törént Rentonnal, Spuddal, Begbie-vel és a többiekkel és ha valóban szerencsések vagyunk, néhány hollywoodi hírességgel még Budapest utcáin is találkozhatunk.

Már január közepétől vetítik az Utazók című filmet Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével. Az opusz, alapvetően egy eredeti ötletre épülő sci-fi, de a trailer egy könnyed szerelmi románcot is sejtet, úgyhogy izgalmakból nem lesz hiány.

A Jackie főszerepéért már előre mindenki Natalie Portmannak ítélte az Oscar-díjat. A film Jacqueline Kennedy first ladyként töltött utolsó napjaira koncentrál. Az eredeti tervekkel ellentétben végül Darren Aronofsky csak a producere lett a mozinak, a rendező pedig a Nerudát jegyző Pablo Larrain.

Szintén februárban mutatják be a T2 Trainspotting-ot, amelyben az első rész főszereplői kerülnek újra vászonra: Ewan MacGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner fémjelzi a mozit. A folytatás forgatókönyvét is Irvine Welsh írta és Danny Boyle rendezte.

Óriási durranásnak ígérkezik a Gru 3 is, amelyben a nagycsaládos gonosztevő újabb kalandra indul nejével.

Jövő decemberik izgulhatunk a Star Wars VIII. része okán is. A legalább hét hónapot csúszó premierről sajnos még nem jelentek meg hivatalos információk.

Szerző: bb

Forrás:

http://index.hu/kultur/

http://www.origo.hu/filmklub/

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/mozifilmek-1.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/mozifilmek-1-150x150.jpgNews CityKultúraGru3,Jackie,mozi sikerek,mozifilmek,sláger filmek,T2,Utazók,világsztárokMár a 2016. év vége is erősre sikeredett a mozikban: a Doctor Strange, a Kaliforniai álom és a Zsivány Egyes és úgy tűnik, hogy a folytatás is ígéretesnek bizonyul, nagy durranásokra számíthatunk. 2017-ben megnézhetjük Natalie Portmant, mint Jackie Kennedy, bekkkanthatunk Jennifer Lawrence-szel egy űrállomásra, megtudhatjuk 21 év után mi törént...