A spiri nem divat. Az életünk része. Sunyin, egyre alaposabban hálózott be mindenkit, még azt is aki nem volt nyitott rá. Miért keresünk alternatívát? Mi a baj a racionális dolgokkal? Nem sok. De nincs bennük „magic”.

Sokan vallják, hogy a jóslás valójában lehúzás. Emelt díjas telefonon, TV-n, rádión keresztül mindenképpen. Emlékszem, amikor az esküvőm előtt, kétségbeesetten még Joshi Bharathoz is elmentem. Igen vagy nem? Nos, erre nem kaptam választ. Viszont megtudtam, hogy érzelmi válságom mellett fontosnak tűnő egzisztenciális helyzetem megoldása, hogy akár a barokk bútor restaurálás is lehet számomra az önmegvalósítás mekkája. Csalódottan távoztam. Azóta több, mint 10 év telt el. És Joshi megmondta. Na, nem mindent, de lényegi dolgokra valahogy ráérzett. Valamit lát és tud. Ezért, mielőtt mindenkit lekóklereznék, azt mondom: érdemes egy szkeptikus próbát tenni. Elsőre talán nem a SVT a megoldás, hanem kézzel foghatóbb valóság: mondjuk, az auralátás, aurafotózás.

Az én aurám

Az aurám, kérem, az enyém! Az én, azt mondják, szabad szemmel nem látható, folyamatosan változó energiamezőm. Körül veszi a testem és finoman áramlik. Emellett pedig tökéletesen megmutatja, mikor ér utól a depi, mikor vagyok pipa és mikor érdemes bekopogtatni hozzám jószóért. Minél rosszabb állapotban vagyok, állítólag annál sötétebb. Ez hihetően hangzik. Hiszen, ki ne érezte volna már, amikor a sötét köd elönti az agyát! Ilyenkor, tehát, az az energiamező szín uralkodik el „rajtam”, amilyen az aktuális testi és lelki állapotom. Nos, hazugság nélkül állíthatom, az én aurámba valószínűleg sokan beleszédülnének!

Legyen fényesség és világosság!

A szakértők és kutatók szerint, nincs jó és rossz aura szín (sokféle van: sárga, piros, zöld, kék, lila stb.), a lényeg az, hogy világos legyen, tiszta és ragyogó. Az aura, a színek miatt, lehet építő vagy taszító is, ami kihatással van az emberi kapcsolatinkban megmutatkozó vonzásra és taszításra.

Mi a kamu az egészben? Ha valaki azt állítja, hogy minden eszköz nélkül látja. Olyan nincs. Mert maximum érzékelni lehet speciális kamerákkal, amelyek letapogatják az ember elektromágneses kisugárzását. Gyanús lehet az a „mester” is, aki annyira lát már, hogy kövek, élettelen dolgok dinamikus aurájától is lemegy hídba. Ilyen nem nagyon van. Az élettelen dolgoknak statikus „aurájuk” van, ami nem változik. Az esetleges tárgyakat, talán csak mi tudjuk felruházni „érzelmekkel”. (Azt hiszem, a legutóbb én is felruháztam egy jó kis pirossal azt a poharat, amit dühömben vágtam a falhoz!)

Vigyázat! A kis csalafinta energiamezőnk könnyen bebuktatja a legkisebb hazugságunkat is. A fentiek után, ugye nem kell magyaráznom, hogy miért…

Szerző: Kovács Eni

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/aura4.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/aura4-150x150.jpgNews CityÉletmódaura,aurafotózás,auralátás,ezotéria,jóslás,lelki egyensúly,spiritualitásA spiri nem divat. Az életünk része. Sunyin, egyre alaposabban hálózott be mindenkit, még azt is aki nem volt nyitott rá. Miért keresünk alternatívát? Mi a baj a racionális dolgokkal? Nem sok. De nincs bennük „magic”. Sokan vallják, hogy a jóslás valójában lehúzás. Emelt díjas telefonon, TV-n, rádión keresztül mindenképpen....