Sok gyerekkori sérelmet cipelünk magunkkal, ami a legtöbb esetben felnőtt életünkben mutatkozik meg. Megoldások ezrei állnak glédába sorakozva, hogy fordítsunk sorsunkon. Folyamatosan  táplálnunk kell a lelkünket, elménket pozitív gondolatokkal. Ünnepelnünk saját magunkat. Megérdemeljük, hisz mind egyediek vagyunk. Hiába mondják, hogy bárki pótolható, tudnunk kell magunkról, hogy a helyünket senki nem töltheti be ezen a világon!

PUT-YOUR-PLAN-INTO-ACTION

A pozitív, szép és egyben megtisztító gondolatok ereje fontos a lelkünk és ebből adódóan a testünk egyensúlyának szempontjából. A spirituális választerápia (röv. SVT) ebben nyújt segítséget, egyfajta kezelésként, mely feloldja a gondok gyökereire ránk telepedett csomókat és felszabadítja ezáltal a lelkünket az elfolytások alól.

Első lépés és a legfontosabb: az önmagunk szeretete. Ez az alapja mindennek. Hisz ha mi magunkat nem szeretjük, nem tiszteljük, és nem bízunk önnön magunkban, tudomásul kell vennünk, hogy más sem fog. Tisztában kell lennünk azzal, hogy „nem számít, hány éves vagyok, vagy milyen a bőrszínem, vagy, hogy a szüleim szerettek-e vagy sem…” Mindettől függetlenül ünnepelni kell magunkat vagy legalábbis elkezdeni, újra kezdeni.

A spirituális választerápia segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, annak gyökerét és megfogalmazzuk, illetve megoldjuk azokat. Segítségünkre van abban, hogy megtekintsük és átválogassuk a tudat alatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk, ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget, negatív élményeket, érzéseket és gondolatokat. Ezt a kisöprést leginkább pozitív kijelentésekkel és tettekkel tehetjük meg, így átprogramozzuk a tudat alatti elménket, mely elősegíti a pozitív gondolatok belső áramlását.

Ez a spirituális újjáépítés az élet három fő formáját érinti: test, lélek és szellem. Az életünk során keletkezett negatív programok mentális, érzelmi és fizikai problémákat okoznak. Ez az újjáépítés egy olyan eljárás, melynek segítségével hozzáférhetünk a negatív genetikai programozáshoz és kitörölhetjük azt, hogy beépíthessük helyette a pozitív programokat. Ez nagyon jótékony változásokat eredményezhet az életünkben.

Neked találták ki az SVT, ha:

  • Sok a kérdés, amit nap, mint nap felteszel magadnak.
  • Vannak céljaid, de csak tervezed, hogy megvalósítod őket.
  • Hosszú ideje hasonló gondolatokat cipelsz a hátadon, mint pl.: „Majd akkor leszek boldog, ha végre leadtam az utolsó öt kilót! Ha majd megtaláltam a Szerelmet és párkapcsolatom lesz, elmegyünk az Igazival nyaralni! Akkor leszek igazán elégedett magammal, ha jó fizetésem lesz, ideális szeretetteljes kapcsolatot tartok a családommal, munkahelyi kollégákkal, jól nézek ki, rendszeresen sportolok, és minden tökéletes bennem, rajtam és körülöttem, és a Föld nevű bolygón.”
  • Már nincs erőd egyedül kitartani, belefáradsz, pláne ha nem látsz változást jó sokáig és van úgy, hogy tényleg betelik a pohár.

A terápia segít abban, hogy előrébb juss a megoldás irányába. Ha ismerjük a dinamikáját ennek a folyamatnak, akkor megtanulhatjuk jól kezelni és úrrá lenni a helyzeteken. Fontos, hogy mindenekelőtt adjunk teret a változásnak. Nincsenek elérhetetlen álmok! Találjuk meg az egyensúlyt és nem utolsó sorban a célunkat. És ne felejtsük el: bízzunk magunkban és szeressük magunkat, mert megérdemeljük!

Forrás: www.spiritualisvalaszterapia.eu

Szerző: phm

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/Positive-Motivational-Thought-of-the-day-Quotes-1-1024x514.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/Positive-Motivational-Thought-of-the-day-Quotes-1-150x150.jpgNews CityEgészségpozitív gondolatok,sérelmek,spiritualitás,SVT,szeretet,tudatalatti,választerápiaSok gyerekkori sérelmet cipelünk magunkkal, ami a legtöbb esetben felnőtt életünkben mutatkozik meg. Megoldások ezrei állnak glédába sorakozva, hogy fordítsunk sorsunkon. Folyamatosan  táplálnunk kell a lelkünket, elménket pozitív gondolatokkal. Ünnepelnünk saját magunkat. Megérdemeljük, hisz mind egyediek vagyunk. Hiába mondják, hogy bárki pótolható, tudnunk kell magunkról, hogy a helyünket senki...