Augusztus közepén, 10-én indul a nyár legjobban várt kultúrális eseménye, a Sziget Fesztivál. A fellépők listája a legnevesebb, legtrendibb művészekkel van telezsúfolva. A szervezők telt házra készülnek. Az 5 napos bérletek már elfogytak, a 7 naposak nagyrésze is elkelt. Aki még nem váltotta meg útlevelét a Sziget Köztársaságba, az jobb, ha felkészül rá, hogy lemarad az idei év bomba eseményeiről.

Az augusztusi miniállam nem ismer határokat, óriási méreteket öltött napjainkra: a legmodernebb technikai eszközök hatására dübörög a zene, cirkálnak a fények, igazi vizuális orgazmust ígér az összhatás. Garantáltan mindenki levetkőzi majd a hétköznapok fáradalmait, a szürkeség és stressz a múlté lesz, ismét újjárszülethetünk, életre kaphatunk az adrenalinbombától.

A fesztivál nemrégiben megnyerte a legjobb programkínálat (Best Line-Up) díját, idén számtalan, több, mint 14 újdonsággal robbantja fel a hétköznapokat. Lehet, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, dehát nem mindennap jön hozzánk Rihanna vagy a Muse. Idén drágulnak a jegyek és bérletek, mert a nagy neveket meg kell fizetni, különben elviszik őket más, nagyobb fesztiválok. Így viszont garantált a tavalyi 440 ezres látogatószám átlépése és talán kivételesen igazi nyereséget is hoz majd az esemény a szervezőknek.

A fesztivál térképét csak kicsit rendezik át az idei eseményen. Lesz viszont új, QR kódos beléptetés, szigorúbb biztonsági előírások, magasabb fokú, folyamatos minőségi ellenőrzések, jobb közvilágítás, minőségi hangszigetelés és magasabb fokú környezetvédelmi készültség. A program teljes, minden korosztály igényeit kielégíti. Gyerekek belépése 11 éves korig továbbra is ingyenes és nagykorú felügyelete mellett lehetséges.

Pakoljatok, készüljetek, mert hamarosan lecserélhetitek a tavalyi sok ezer fejben készült képet az ideiekre. Eső kizárt. Ha mégis lesz, akkor sem törheti ketté a boldogságot. Simogassa arcotokat a szabadság hűs szele!

Szerző: Kovács Eni

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/07/css-0969.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/07/css-0969-150x150.jpgNews CityKultúrafesztivál állam,környezetvédelem,QR beléptetés,Rihanna,sziget bérlet,Sziget Fesztivál,szigetlakókAugusztus közepén, 10-én indul a nyár legjobban várt kultúrális eseménye, a Sziget Fesztivál. A fellépők listája a legnevesebb, legtrendibb művészekkel van telezsúfolva. A szervezők telt házra készülnek. Az 5 napos bérletek már elfogytak, a 7 naposak nagyrésze is elkelt. Aki még nem váltotta meg útlevelét a Sziget Köztársaságba, az...