Palvin Barbara, az egyik leghíresebb magyar export cikk idén az amerikai Sports Illustrated hasábjain mutatja meg domborulatait, ám önmagában ez nem is lenne akkora szenzáció, hiszen lehetett rá számítani. Van itt más is, ami egyszerre elgondolkodtató és örömteli, mégpedig a lap változásra való fogékonysága.

barbara-rookie-reveal-1
Fotó és további képek: Sports Illustrated

Gyönyörű topmodellünk, akit 13 évesen fedeztek fel, már nagyjából mindent elért, amit a szakmában el lehet. Többek között a L’Oréal ház arca, szerepelt a létező összes fellelhető prémium kategóriás magazinban, Victoria’s Secret angyal is volt, meghívást kapott a 2013-as Golden Globe díjkiosztóra, Antimache-t alakította a Magyarországon forgatott Herkules című filmben, Dwayne Johnson és Ralph Fiennes oldalán. Munkássága, kitartása elismerésre méltó, még akkor is, ha az ember nem egy divat fanatikus, vagy azt gondolja modellkedni könnyű, csupa fény és csillogás. A Sports Illustrated egy immáron több mint 60 éves múltra visszatekintő sport magazin, mely fürdőruha-kiadványába bekerülni igazi kiváltság egy nő számára, s ami az elmúlt években többször is divatbombát robbantott, ha lehet így fogalmazni, hiszen már abban az időben teltebb, formásabb hölgyeket tett címlapra, amikor kifejezetten a sovány, nullás méret volt a trendi. Példaként említenénk az akkoriban kisebb felháborodást keltett Beyonce-s, vagy a Kate Upton-os borítókat.

x160011_tk5_0572-rawwmfinal1920
Fotó és további képek: Sports Illustrated

A Velveten közzétett kisfilmben Palvin Barbara mutatkozik be, mint a Sports Illustrated „rookie”-ja (újonc). Amiről azonban eddig sehol nem olvastunk, és tulajdonképpen nem is értjük, hogy nem szúrt szemet senkinek, hogy a videón Barbin jó pár kiló plusz látható. Az utóbbi években agyonforszírozott pozitív testkép mozgalomnak – félreértés ne essék, mi abszolút támogatjuk –  határozottan jót tesz, ha egy ilyen kaliberű modellt némi felesleggel (is) szerepeltetnek egy Sports Illustrated szintű kultikus lapban. Nincs is egyéb, amit ehhez hozzáfűznénk, örülünk Barbi újabb sikerének, de a tény az tény; a modell, minden egészséges, de önbizalomhiánnyal küzdő nő örömére, mára az XS-es méret közelében sincs.

A hab a tortán, hogy 2016-ban, a magazin történetében először a világ talán leghíresebb plus size modellje, a 28 éves Ashley Graham is bekerült az újoncok közé. Tavaly már szerepelt a Sports Illustrated különkiadás egyik hirdetésében, idén végre ő is a lap sztárjai közé tartozhat.

Egy szó mint száz, teljesen mindegy, hogy 34-es, vagy 44-es méretet hordunk, a lényeg az egészség és a lelki egyensúly, na meg a tudat, hogy mi megtettünk mindent. Akkor nagy baj már nem lehet.

Videó: http://bcove.me/1dnhp9qw

Forrás: abcnews

Szalai Johanna

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/02/barbara-palvin-2016-photo-sports-illustrated-x160011_tk5_2500-rawwmfinal1920-683x1024.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/02/barbara-palvin-2016-photo-sports-illustrated-x160011_tk5_2500-rawwmfinal1920-150x150.jpgNews CitySzínesbikini,divat,egészség,magyar modell,Palvin Barbara,plus size,Sports Illustrated,szépségPalvin Barbara, az egyik leghíresebb magyar export cikk idén az amerikai Sports Illustrated hasábjain mutatja meg domborulatait, ám önmagában ez nem is lenne akkora szenzáció, hiszen lehetett rá számítani. Van itt más is, ami egyszerre elgondolkodtató és örömteli, mégpedig a lap változásra való fogékonysága. Gyönyörű topmodellünk, akit 13 évesen fedeztek...